Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lääkis FAQ - aloita täältä! / Valmennuskurssit
« Uusin viesti kirjoittanut ellu123 15.06.21 - klo:17:44 »
Onko kellään kokemusta Mafyn pitkästä valmennuskurssista? Onko opetus hyvää? Menisin mielelläni paikan päälle opiskelemaan pari kertaa viikossa (syys-touko), jotta motivaatio pysyy yllä.


Onko mahdollisesti muista valmennuskursseista kokemusta, jotka ovat kestäneet syksystä kevääseen? :)

2
Lukupiirit / Vs: Lukuporukkaa/kaveria Oulu 2021
« Uusin viesti kirjoittanut gluuble 15.06.21 - klo:12:56 »
Täällä kanssa kiinnostusta lukuporukkaan 2022! yv saa laittaa jos jotain luotuna.
3
Pääsykoe 2022 / Vs: 2022 haku.
« Uusin viesti kirjoittanut gluuble 15.06.21 - klo:12:52 »
Hellou!


Täälläkin yksi alanvaihtaja ja ensimmäinen haku nyt takana. Vertaistuki jäi uupumaan ekalta kerralta ja nyt sitä enemmän kuin mielellään jakaisi mietteitä! olikohan joku ryhmä jo luotuna? Saa laittaa yv ja laitanpa aloittajalle viestiä.
4
Lukupiirit / Vs: Lukuporukkaa/kaveria Oulu 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Epicgenetiikka 15.06.21 - klo:12:19 »
Moi,
itseäkin kiinnostaisi lukupiiri voi lähettää yv:nä viestiä =)


kiitos.
5
Lukupiirit / Vs: Lukuporukkaa/kaveria Oulu 2021
« Uusin viesti kirjoittanut rantis 15.06.21 - klo:11:38 »
Onko jo valmiina pääsykokeeseen 2022 olemassa jotakin whatsapp lukuporukkaa 2022 pääsykokeeseen?:) Tai halukkaita tekemään uusi sellainen?


itse olen alanvaihtaja ja pari hakukertaa takana ja oletettavasti sisäänpääsy jää taas hiuskarvan varaan, joten oon ajoissa liikenteessä 😁
6
Pääsykoe 2022 / Vs: Valmennuskurssin ja opiskelumateriaalin valitseminen
« Uusin viesti kirjoittanut mahdotontako 14.06.21 - klo:20:04 »
Itsekin mietin kovasti ensi kauden matskua. Kahtena peräkkäisenä vuonna ollut mafy, joka ollut kyllä hyvä. Toisaalta mietin kannattaako uusia mafya, kun aika pitkälti materiaali tuli käytyä läpi. Kiinnostaisi kuulla valmennuskeskuksen lääkisnetistä enemmän teiltä, jotka olette sitä käyttäneet? Mafyssa on myös harmittanut se, että tehtäviä ei ollut riittävästi aihealueittain teorian jälkeen, jotta rutiinia olisi päässyt muodostumaan.
7
Pääsykoe 2022 / Vs: Valmennuskurssin ja opiskelumateriaalin valitseminen
« Uusin viesti kirjoittanut hakija92 14.06.21 - klo:14:32 »
Vkeskus ja Mafy ovat käytettävissä vielä kesäkuun, joten en myöskään osta mitään kursseja ennen kuin tulokset julkaistaan.  En  ehtinyt tehdä Mafyä ihan kokonaan, joten senkin vuoksi ostan sen uudelleen. Ongelmakohta Mafyssa on mielestäni se, miten vähän tehtäviä on liittyen esiteltyyn teoriaan. Eli on teoria ja sitten vaikka 5-10 helppoa tehtävää niiden jälkeen. Itse tykkään tehdä 20-30 aiheen tehtävää, jotta voin varmistaa ymmärtäneeni teorian. Toki osaan nykyään paremmin, joten tuo oli iso ongelma lähinnä ensimmäisellä kerralla. Vkeskuksen kurssi antoi mielestäni paremmin tukea kaavojen pyörittelyyn ja matematiikkaan, joten ennen kaikkea sen vuoksi on uudelleen harkinnassa. Mietin, että ostaisin käytettynä Epionen kirjat ja sitten abi fy, ke, bi.
Viime vuonna olin jotenkin liian optimistinen ajan suhteen, joten yritän nyt saada jouluun mennessä kaikki perusteet varmasti haltuun. Tietty luulin, että tuo työ oli jo tehtynä, mutta näin kokeen jälkeen ei enää siltä tunnu. Käyn kyllä syksylläkin tekemässä kirjastossa vanhoja pääsykokeita ja otan ehkä jotain yksityisvalmennusta liittyen henkiseen valmistautumiseen. Vaikka olin kokeeseen hyvin valmistautunut, niin oli kuitenkin jotenkin huijarifiilis kokeessa. Siis kyllähän asenteen pitää olla sellainen positiivisen uhmakas, että tänne vaan koe ja minä hemmetti teen sen hyvin ihan sama mitä on vastassa. Tänä vuonna otan huomioon tuon henkisen puolen myös ja keskityn enemmän vain tekemiseen. Viime kerralla käytin ihan älyttömästi aikaa sen pohtimiseen voinko oppia jotain asiaa ja onko minusta tähän leikkiin. Myös sellainen liiallinen pohtiminen ja rajallisen energia käyttäminen tarpeettomaan epäröintiin toivottavasti jää taakse.
8
Pääsykoe 2022 / Vs: Valmennuskurssin ja opiskelumateriaalin valitseminen
« Uusin viesti kirjoittanut Toveri 14.06.21 - klo:13:41 »
Itelläkin Mafy suunnitelmissa. Luultavasti käyn myös kirjastosta lainaamassa joidenkin muiden materiaaleja ja teen netistä haastavampia tehtäviä, jos aikaa jää hyvin. Nyt loppukeväästä pääsi vasta vähän haastavampien makuun, joten vielä ei ne kerenneet Mafysta loppua, mutta ensi vuonna vauhti olisi luultavasti kovempi. Tosin katsellaan vielä, kun onhan tässä vielä pieni toivo päästä jo nyt sisään... :)
9
Pääsykoe 2022 / Valmennuskurssin ja opiskelumateriaalin valitseminen
« Uusin viesti kirjoittanut hakija92 14.06.21 - klo:12:24 »
Vaikka tulokset eivät ole tältä vuodelta vielä tulleet, niin mietin jo valmentautumista ensi vuoden kokeeseen. Mielenkiintoista olisi kuulla minkälaisella setillä muut ovat liikenteessä. Mafyn olen käynyt kahtena keväänä kevyesti läpi ja Valmennuskeskuksen kurssin kolusin aikalailla kokonaan. Tuo Mafy on ylivoimainen laskurutiinin suhteen ja siitä on mielestäni helppo kertailla asiat. Mafyn siis otan uudelleen ja pohdin, että siihen rinnalle tarvitsen vielä toisen kurssin. Vkeskus uudelleen myös harkinnassa. Omat kurssini ovat siis olleet itseopiskelukursseja ja sellaiset otan siis tänäkin vuonna. Koen että materiaalien vaihtuvuus tuo uutta intoa ja pitää tylsyyttä loitolla.  Miten te muut jo aiemmin hakeneet aiotte tehdä?
10
Pääsykoe 2021 / Vs: Kohteena lääkis: Kevät 2021
« Uusin viesti kirjoittanut hakija92 14.06.21 - klo:11:29 »
Tunnistan kyllä tuon Tupun kuvaaman aivojen jäätymisen oikeassa kokeessa. Tein myös samanlaisia virheitä harkkakokeissa ja ihan jo siksi oletin, etten tee niitä enää oikeassa kokeessa. No toisin kävi. Uskon kuitenkin, että tuosta ongelmasta pääsee treenillä ja henkisellä valmistautumisella eroon. Ja nimenomaan, ettei periksi kannata antaa. Sama asenne myös täällä, vaikka kyllähän tässä koetellaan ihan huolella itseluottamusta.
Ilmeisesti monet pitävät kesän lomaa ja sehän on tosi yksilöllistä, mikä tyyli sopii kenellekin. Itse aloitin urakan kevyesti jo tässä kuussa, sillä minulle paras tapa opiskella on suhteellisen rauhallisessa tahdissa. Kesän aion käyttää pelkästään fysiikkaan ja sitten syksyllä otan mukaan kemman ja bilsan. Tämän vuoden hakukerralla tuli kuitenkin kiire ja tuntui, että aika loppui kesken. Sen vuoksi ajattelen, etten oikeastaan menetä mitään, vaikka aloitan lukemisen "liian aikaisin".


Sivuja: [1] 2 3 ... 10
Seuraa meitä