Kirjoittaja Aihe: Millainen Epionen ETÄ-nettivalmennuskurssi on? Katso video!  (Luettu 230 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 53
Hei!
Tiesithän, että Epionen PLUS pakettiin kuuluu kaupanpäällisenä nettivalmennuskurssi!

Kurssi sopii sekä lääketieteen pääsykokeisiin treenaavalle että lukion kemian, fysiikan ja biologian haltuunottoon yo-kirjoituksiin valmistautuessa. Kurssin avulla pystyt opiskelemaan joustavasti, omaan aikatauluun sopien ja pystyt tehokkaasti keskittymään olennaisiin asioihin! Lisäksi sinulla on opiskelun tukena Epionen oppikirjat (kemia, fysiikka ja biologia) sekä Kokeet Kotona & Aineistovalmennus kirja, joka sisältää vielä lisää tehtäviä, pistareita ja yhden simuloidun pääsykokeen. Kirjassa opetellaan myös aineistotehtäviin vastaamista.
Kurssilla on luentoja tallenteineen lukion opetussuunnitelman mukaisista aiheista kemian, fysiikan ja biologian kurssialustoilla. Luentoja pitävät Epione valmennuksen kokeneet opettajat ja alansa asiantuntijat; mm. biologian kurssilla luentoja pitää lääkäri ja molekyylibiologi Päivi Turunen ja fysiikan kurssilla kokenut fysiikan päätoiminen opettaja Jarkko Surakka.

 Kurssilla on myös runsaasti tehtäviä, kokeita ja pistareita sekä simuloituja pääsykokeita sekä perinteisenä paperiversiona että sähköisessä muodossa.
 Kurssilla on myös valmennusosio, jossa käydään läpi mm. opiskelutekniikoita ja koejännityksen hallintaa sekä motivaation teemoja luennoin ja aiheisiin liittyvien harjoitteiden avulla.

 Kurssilla on tarjolla myös vertaistukea muilta opiskelijoilta, sekä mahdollisuus kysyä aineopettajiltamme apua yksilöllisesti. Opettajamme pitävät säännöllisesti myös Q&A-luentoja, joissa käydään läpi oppilailta tulleita kysymyksiä.

Katso oheinen video (7 min), jossa biologian opettaja Päivi Turunen kertoo etäkurssin sisällöstä!
Tervetuloa mukaan! Hinta 439 euroa on sisältönsä laajuuteen ja laadukkuuteen suhteuttettuna erittäin edullinen, joten valmennuskurssille osallistuminen ei aina vaadi tuhansien eurojen satsausta!

Jos sinulla herää kysymyksiä kurssista tai lääkisvalmennuksesta, laita viestiä joko Päiville (paivi.turunen@epione.fi) tai Jarkolle (jarkko.surakka@epione.fi)

PS pistä meidän Instagram ja YouTube kanava seurantaan (@epionevalmennus ja Biologia Epione Valmennus)!
« Viimeksi muokattu: 06.09.21 - klo:10:04 kirjoittanut Päivi Turunen »
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä