Kirjoittaja Aihe: Testaa osaamistasi Epionen simuloitujen pääsykokeiden paketilla!  (Luettu 4927 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 51
HOX pääsykoetreenaajat! Verkkokaupassamme on  myynnissä Epionen simuloituja pääsykokeita, jotka ovat käytössä useassa lääketiedevalmennusta tarjoassa opistossa ja Epionen kursseilla. Haluatko testata millä tasolla osaamisesi on?

Epionen simuloidut pääsykokeet tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata osaamistasi! Tehtävät ovat tasoltaan pääsykoetta vastaavia ja koe sisältää myös aineisto-osuuden. Simuloituihin pääsykokeisiin kuuluu kirjallinen vastausanalyysi pisteytysohjeineen sekä tilastotietoa miten kyseissä kokeissa on pärjätty meidän sekä yhteisytökumppaneidemme kursseilla. Saat hyvin käsistystä, kuinka suorituksesi sijoittuu usean sadan oppilaan vertailuaineistossa!
Jos sinulla jää kysyttävää kokeesta, voit olla yhteyksissä opettajiin ja kokeen laatijoihin, yhteystiedot saat tilauksesi mukana. Toki meitä voi huhuilla myös täällä Älyvuodossa.

Pakettiin kuuluu kaksi simuloitua pääsykoetta, jonka voit tehdä kotonasi varaten siihen 5 tuntia aikaa.
Muista myös Epionen itseopiskelumateriaalit: Epione Kemia 2019, Fysiikka 2019 ja Biologia 2019! Niiden avulla saat hyvin treenattua sekä tähän simuloituun kokeeseen että tietenkin mikä tärkeintä, oikeaan pääsykokeeseen! Myös Epionen Kokeet kotona ja aineistovalmennus-kirjassa on tuhti paketti kokeita ja simuloitu pääsykoe.
Verkkokauppaamme pääset tästä:
https://www.epione.fi/tuotteet.html?id=4/
Terveisin
Epionen väki
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä