Kirjoittaja Aihe: Kemian ja fysiikan verkkokurssit  (Luettu 6866 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Millii

  • Alkuvuotaja
  • Viestejä: 2
Kemian ja fysiikan verkkokurssit
« : 08.05.18 - klo:10:01 »
Heippa,


Mulla olisi tarkotus käydä ainakin fysiikan ja kemian valinnaisia kursseja ja pyörittelen olisiko verkko-opiskelu hyvä idea. Verkko-opiskelu tottakai olisi aikataulullisesti mulle nyt helpompaa kun teen tässä ohella amk- tutkintoa ja töitä. Onkos täällä kellään kokemusta nettilukiosta/ aineopiskelusta verkossa?  :)

Poissa sasha

  • Alkuvuotaja
  • Viestejä: 1
Vs: Kemian ja fysiikan verkkokurssit
« Vastaus #1 : 08.05.18 - klo:13:51 »
Ite kävin aikuislukiossa tenttimässä kaikki fysiikan ja kemian kurssit. Opiskelin siis itsenäisesti asiat kotona kirjoista ja tentit vaan kävin tekemässä paikan päällä silloin kun itselle parhaiten sopi :) olis ollut myös tukiopetusta tarjolla halukkaille. Tutustuin myös otavan opiston nettilukioon, mutta siellä kurssien suorittamiseksi olis vissiin tarvinnut jotain esseiden kirjoittamista.

Poissa Millii

  • Alkuvuotaja
  • Viestejä: 2
Vs: Kemian ja fysiikan verkkokurssit
« Vastaus #2 : 11.05.18 - klo:18:41 »
Okei, kuulostaa ihan kätevältä!

Denniina

  • Vieras
Vs: Kemian ja fysiikan verkkokurssit
« Vastaus #3 : 11.05.18 - klo:23:53 »
Vantaan Sotungin etälukiossa alkuun suoritin parit ensimmäiset biologian, kemian ja fysiikan kurssit. Netissä joutui n. viikottain tekemään jotain tehtäviä ja päiväkirjoja. Niiden kautta pystyi sitten kysymään jotain epäselvyyksiä. Lopuksi sitten koe tehtiin koululla. Pari kertaa kurssin aikana opettaja piti n. tunnin pituisen live lähetyksen, joille harvoin osallistui enemmän porukkaa kuin 2 henkilöä. Tämä systeemi ei toki hullumpi, mutta ei sopinut itselle, jonka vuoksi kysyin heiltä, jos voisin osallistua tunneille päivisin. Tein siis näin taas parin kurssin ajan, jonka jälkeen siirryin täysin itsenäiseen opiskeluun. Ongelma oli siinä, että etenin liian nopeasti, jonka vuoksi tunneille mentäessäni harvoin opin mitään uutta.


Jos välttämättä tahdot kurssisuorituksia tai on puutteita itsekurissa, niin voi tehdä hyvää suorittaa netissä, mutta jos ihan vain osaamisen takia ajattelit, niin kyllähän netistä löytyy tuhansittain videoita, joissa asiat väännetään rautalangasta, kuten opetustv.

« Viimeksi muokattu: 11.05.18 - klo:23:59 kirjoittanut Denniina »

Poissa Utopiaa

  • Perusvuotaja
  • Viestejä: 29
Vs: Kemian ja fysiikan verkkokurssit
« Vastaus #4 : 16.07.19 - klo:06:19 »
Nettilukion käynneenä en suosittele sitä. Valmennuskeskukselta minulla on yo kemia ja fysiikka (kotikurssit). Tällä hetkellä 50% alella, ei ole edes kamalan hintasia.
Lisäksi voin suositella  opetustv:n videoita netistä.

 

Seuraa meitä