Kirjoittaja Aihe: Matematiikan painotus  (Luettu 695 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tiltu

  • Alkuvuotaja
  • Viestejä: 1
Matematiikan painotus
« : 23.07.21 - klo:09:59 »
Hei!
Alanvaihto edessä. Edellisten opintojen takia uskon saavani fykebi-sisällön kertaamisella ja valmennuskurssilla hallintaa.


Matematiikan kursseista on aikaa. Nyt kun laskin on muuttunut ja ilmeisesti osa tehtävistä on enemmän kaavan pyörittelyä mietin kannattaisiko lukea myös puhtaasti matikan kursseja, etenkin kun pääsykokeella sisäänpääsevien osuus on huomattavasti pienempi.


Koska luku-urakka on iso jo ilman koko lukion matematiikan oppimäärää kyselisin mieluusti vinkkejä. Lähtisittekö liikkeelle pitkästä vai lyhyestä matikasta? Osaako joku suositella tiettyjä kirjasarjaa ja sen sisältä kursseja joihin erityisesti keskittyisi?
« Viimeksi muokattu: 23.07.21 - klo:10:41 kirjoittanut Tiltu »

Poissa hakija92

  • Tehovuotaja
  • *
  • Viestejä: 48
Vs: Matematiikan painotus
« Vastaus #1 : 26.07.21 - klo:13:59 »
Ainakin Mafyn ja Vkeskuksen kursseihin kuuluu myös lääkismatikka. Mafysta en tarkalleen muista kuinka kattava se oli, mutta käydään kuitenkin kaikki tarvittava läpi. Vkeskuksen lääkisnetissä on monta kymmentä matikan videota ja ennakkomatskukirjassa matematiikan teoria ja tehtävät vastauksineen. Lisäksi kaikissa ke ja fy laskuissa on kohta kohdalta nelilaskimella tuotettu vastaus. Käydään läpi myös se nelilaskimen tehokas käyttö ja taulukot. Helpoin siis, että ostat kurssin, johon tuo lääkismatikka sisältyy. Silloin tulee varmasti ja tehokkaasti käytyä läpi mitä kokeessa tarvitaan.

 

Seuraa meitä