Kirjoittaja Aihe: Epione Vs. Mafy  (Luettu 6085 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa SALAMA

 • Alkuvuotaja
 • Viestejä: 2
Epione Vs. Mafy
« : 08.10.18 - klo:23:20 »
Onko täällä yhtään Epionen itseopiskelumateriaali hankkineita entä Mafyn itseopiskelumateriaalin käyttäjiä? Mitä mieltä ootte Epionen matskujen hinta on houkuttava puolet Mafyn matskujen hinnasta mutta ovatko laadukkaat materiaalit? Onko kellään kokemusta jota vois jakaa😊

jn

 • Vieras
Vs: Epione Vs. Mafy
« Vastaus #1 : 02.12.18 - klo:09:28 »
Itselläni on ollut käytössä molemmat, sekä Mafyn opiskelumateriaalit että Epionen opiskelumateriaalit. Toista valmennuskurssia väheksymättä, jälleen pätee yleinen sääntö, rahalla saa ja hevosella pääsee. Ääni menee siis Mafylle kaikilla osa-alueilla.

Toivottavasti en saa bannia sivustolle.

Poissa Jarkko Surakka

 • Epione valmennus
 • ***
 • Viestejä: 204
 • Sukupuoli: Mies
  • Galenos haltuun ja l
Vs: Epione Vs. Mafy
« Vastaus #2 : 02.12.18 - klo:17:35 »

Hei

Ei meillä bannia saa mielipiteen esittämisestä :) ))


Olemme kyllä antaneet banneja muutamille Mafy valmennuksen työntekijälle, jotka ovat esittäneet täällä kysymyksiä esiintyen hakijoina. Netin keskustelupalstoilla kannattaa aina olla hieman kriittinen. Me esiinnymme aina omalla nimellä tällä(kin) palstalla.


Olen varmasti jäävi, mutta esim tänä vuonna Epione 2019 Plus ja etäkurssille on lisätty paljon uusia tehtäviä sekä siellä voi suoraan kysyä Suomen Osaavimmalta valmennustiimiltä neuvoa niin tehtävistä kuin opiskelusuunnitelmasta.


ja HUOM! Meidän ETÄ kurssilla kysymyksiin vastaa ammattiopettajat eivät oppilaat. Lisäksi kurssille tulee kevään aikan lisää simuja/videoita sekä paljon muuta uutta.


Opettajiemme ja materiaaliemme laadusta hyvänä esimerkkinä on, että esim meidän kolmen edellisen vuoden lähikurssien sisäänpääsy prosenttien keskiarvo oli 39,4% eli se on +25% parempi kuin Mafylla.
Ystävällisin Terveisin
Jarkko
Epione Fysiikan Ope
« Viimeksi muokattu: 02.12.18 - klo:17:51 kirjoittanut Jarkko Surakka »
Epione valmennus

Poissa Järjetön

 • Tehovuotaja
 • *
 • Viestejä: 74
 • Sukupuoli: Mies
 • LK
Vs: Epione Vs. Mafy
« Vastaus #3 : 02.12.18 - klo:19:03 »
Annetaas omakin mielipide asiasta näin Epionen matskujen entisenä käyttäjänä. Käytin Epionen 2016 materiaaleja ja olivat erittäin laadukkaat vaikkakin muutamaa vuotta vanhat. Silloiset kirjat olivat kunnon "eepoksia" (ja varmaankin vieläkin ovat), eli tekstiä löytyi paljon ja mielestäni kaikki tarpeellinen pääsykokeeseen löytyi. Luin myös ohessa kaksi kirjasarjaa bilsasta, mielestäni tästä oli hyötyä, sillä kaikkia nippelitietoja ei Epionekaan ole kansiinsa saanut. Tehtäviä kirjoissa oli hyvissä määrin, itsellä loppui kesken mutta aloin tekemään harjoituskokeita jo siinä vaiheessa, joten ei haitannut. Harjoituskokeisiin kannattaa erityisesti panostaa ja tehdä useampi kappaletta.


Mielestäni Epione ja Mafy ovat kummatkin valmennuskurssibisneksessä korkeimmasta päästä ja parhainta laatua. Rahalle vastinetta saat varmasti kummastakin. Mafylla elektroniikkapohjainen materiaali mahdollistaa tietenkin suuremman tehtävien määrän. En tiedä Mafyn teksti- ja teoriapuolen laadukkuudesta, siitä voi avata joku niitä käyttänyt. Itselle Mafyn materiaalit vaikuttaa vähän "heitetään paljon ja katsotaan mikä tarttuu" -tekniikalta, paljon kuullut että monet eivät ole saaneet tehtyä kaikkia tehtäviä. Ekstratehtävien asemasta monet varmasti höytyisivät enemmän paremman opiskelutekniikan opettelusta, mutta nämät ovat tietenkin yksilökohtaisia asioita.
Muutaman MAFYn harkkakokeen olen tehnyt, ja ne vaikuttivat laadukkailta joten peukku pystyyn siltä osalta.
diiba daaba duu, whatcha gonna doo

Poissa avene

 • Perusvuotaja
 • Viestejä: 22
 • Sukupuoli: Mies
 • LK 2020 - Oulu
Vs: Epione Vs. Mafy
« Vastaus #4 : 02.07.20 - klo:16:06 »
Itselläni on ollut käytössä Epionen 2017 sekä Mafy:n itseopiskelumateriaalit. Olen myös samaa mieltä siitä, että sekä Mafy että Epione kuuluvat molemmat valmennuskurssijärjestäjien terävimpään kärkeen.


Epione saa kiitosta paksuista teoksista joissa runsaasti tehtäviä ja asiat selkeästi jaoteltuna ja esitettynä. Oli ilo huomata, että jo 2017 materiaalissa ollaan oltu kaukaa viisaita ja niistäkin löytyi jo LOPS 2016 asiaa. Tehtäviä on paljon, mutta ne toki loppuvat kesken jos käyttää lukemiseen koko vuoden ja lähtötaso/laskurutiini on valmiiksi hyvällä tasolla. Nippeliäkin on, mutta lisää kannattaa tankata lukion oppikirjoista – tämä koskee myös Mafyn materiaalia.


Kirjamuodossa tieto ei tietenkään päivity sinne itsekseen, sen puolesta mafyn itseopiskelumateriaali on parempi. Hinta-laatusuhde on kuitenkin loistava. Luonnollisesti kertaustoimintoa ei ole.


Mafyn materiaali taas päivittyy säännöllisesti, tehtäviä tulee lisää ja laaja tuki eri laitteille saa kiitosta. Yhtälailla rakenne ja käytettävyys on hyvä ja kertaustoiminto on kyllä kultaa, koska itse olen perusluonteeltani laiska opiskelemaan. Materiaalin jaottelu on ehkä parempi omaan makuun kuin Epionen kirjoissa, sillä eri aihepiirien asiat on jaoteltu perustehtäviin ja tavoitetehtäviin, sekä lisätehtäviin. Toki Epionen kirjoissa jaottelu on osittain saman kaltaista. Myös mafyn harjoituskokeet ovat aika toimivia.


Itse opiskelisin molemmilla, kuten lopulta teinkin. On vaihtelua, kun sama aihepiiri on kerrottu eri tavoilla. Mafy on toki todella ylpeä materiaalistaan, eikä suosittele muiden materiaalien käyttöä omansa ohella, mutta omasta mielestä sain näin paremmin irti opiskelusta.

Poissa TwinkLearn

 • Perusvuotaja
 • Viestejä: 31
  • Studygram: Twinklearn
Vs: Epione Vs. Mafy
« Vastaus #5 : 03.07.20 - klo:14:54 »

Olemme kyllä antaneet banneja muutamille Mafy valmennuksen työntekijälle, jotka ovat esittäneet täällä kysymyksiä esiintyen hakijoina. Netin keskustelupalstoilla kannattaa aina olla hieman kriittinen. Me esiinnymme aina omalla nimellä tällä(kin) palstalla.Mielenkiinnosta, miten näiden mafyn työntekijöiden henkilöllisyys on käynyt ilmi?  ???

Poissa KappoHimpus

 • Satunnaisvuotaja
 • Viestejä: 13
 • Muista varmuuskopio.
Vs: Epione Vs. Mafy
« Vastaus #6 : 03.07.20 - klo:17:19 »
Minustakin tuntuu, että tämä mafy harrastaa paljon ns. "piilo"mainontaa. Kaikki nykyään toitottavat mafyä, ja jos niitä vielä täälläkin esiintyy anonyyminä niin uskottavuus vähän kärsii. Kaiken lisäksi mafyn kurssit näyttäisi olevan aika jäätävän kalliita. Ovat myös käyttäneet opiskelijoitakin mainostamaan heitä yhteistyössä. Itsellä ei ole kuitenkaan mtn mielipidettä kummastakaan. Lääkisvalmennus ainakin on suositellut epionea, mutta eivät järjestäneet lähiopetusta viime vuonna niin piti tyytyä Valmennuskeskukseen, joka oli mielestäni aika keskitasoa.

 

Seuraa meitä