Älyvuoto

Hakijat => Valmennus => Aiheen aloitti: Curiousia - 30.05.15 - klo:14:35

Otsikko: Otavan opisto?
Kirjoitti: Curiousia - 30.05.15 - klo:14:35
Onko kellään kokemusta kyseisestä paikasta? Siellä alkaisi nyt 1.9 (uusi?) koulutus, joka tähtää lääketieteen pääsykokeeseen. Onko kukaan menossa sinne? Onko tietoa opetuksen laadusta, asuntolasta?

Itse olen jo ilmoittautunut ja jos mitään ihmeellistä ei tapahdu niin seuraava lukuvuosi kulunee siellä.
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: ng.tinn - 22.06.15 - klo:16:27
Hei, katoin kanssa tosta otavan opistosta. Miten päädyit sinne? En ole henkilökohtaisesti kuullut ja kiinnostaisi tietää enemmän:)
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: Curiousia - 12.07.15 - klo:14:22
Tällä hetkellä oon nyt siis ilmoittautunut kurssille, joka toivottavasti järjestyy. Kukaan ei oo oikein kuullut koulutuksesta, oisikohan ensimmäistä kertaa järjestäytymässä?
Onko nyt kukaan siis menossa sinne? Tai harkitsemassa vielä sitä?
Saako muuten Kelalta opintolainaa(opintotukea ainakin saa mutta kuuluuko laina siihen?)
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: hulivili - 04.08.15 - klo:14:38
Huomasitko tämän :"KOULUTUSTA EI JÄRJESTETÄ LUKUVUONNA 2015-2016" "Seuraava haku avautuu keväällä 2016"
ja tässä:
"Koulutus on opintotukikelpoista. Asuntolassa asuvat voivat hakea myös opintotuen asumislisää. Alle 25-vuotiaat voivat hakea opintojen alkamisen jälkeen opintoseteliavustusta, joka kattaa osan opiskelumaksuista."

Luki siellä teksteissä.
Itse suoritin lukiota Otavan opiston Nettilukiossa tai siis vieläkin olen kirjoilla, koska yokirjoitukset vielä edessä.
Opisto on normaalin kansanopiston tapainen. Asuntolat sijaitsee samassa pihapiirissä. Kolkkoa, mutta normaalit. Ainakin toisissa asuntolahuoneissa on oma vessa ja suihku sekä töllö. Olin siellä paikan päällä viime keväänä äikän kirjoituksien aikana.

Opettajat suurimmaksi osaksi mukavia.
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: Curiousia - 04.08.15 - klo:14:41
juup huomasin, siellä tuli legendaarinen kato viimeisenä ilmoittautumispäivänä.. Ei mahda muuta kuin istua sit kotona ja opiskella täysillä seuraavaa vuotta varten :)
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: hulivili - 04.08.15 - klo:14:46
Kotonakin opiskelu varmasti sujuu, jos osaa pitää itsensä täydessä työntouhussa. siis jos osaa...heh. Voithan miettiä nettikursseja...Kandiakatemialla halvin. Valmennuskeskuksellakin on, mutta hinta kaksin kertainen kandiakatemiaan nähden. Tosin valmennuskeskuksella hintaan sisältyy materiaali, kun taas kandiakatemialle ne hankittava eri hintaan. Itse ostan varmaan kandiakatemian nettikurssin.
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: Curiousia - 04.08.15 - klo:14:58
Oon miettinyt just valmennuskeskuksen kurssia, joka alkais marraskuussa.(en siis pelkästään nettikurssia, mutta siihen kuuluu kyllä KOTI-kurssi)
Vielä kuitenkin rahoitus kysymysmerkkinä, kun en tiedä paljon tulen tienaamaan mun osa-aikatöistä. Toivottavasti saisin rahat kasaan niin tuli rytmiä opiskeluun ja sais vähän vertaispainostusta heh :D Kotona opiskelu onnistuu, mutta vain jos kukaan ei ole kotona. Muutoin tv pauhaa tai muuta häiriötä niin en pysty keskittymään. Kirjasto onneksi suht lähellä.

Harmi kyllä, ettei Otavan opiston kurssi järjestynyt. Alkioon sen sijaan taitaa olla jonoakin :D
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: teeeeee - 24.07.18 - klo:21:11
Viime vuonna Otavassa ilmeisesti saatiin kurssi järjestymään; onko täällä ketään kurssilaista? Oliko kurssista hyötyä ja mitä plussia/miinuksia? Kannattaako mennä Otavaan vai harkita muita paikkoja?
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: virtuaalikemmaa - 24.07.18 - klo:23:47
Viime vuonna Otavassa ilmeisesti saatiin kurssi järjestymään; onko täällä ketään kurssilaista? Oliko kurssista hyötyä ja mitä plussia/miinuksia? Kannattaako mennä Otavaan vai harkita muita paikkoja?
Tosi hiljasta on ollut jatko-opintoihin liittyen. Pari tiedän, jotka aloittivat opisto-opinnot valmennustarkoituksessa, mutta kummatkin jättivät kesken. Ei ilmeisesti kuitenkaan ollut tuo Otavan (?), en koskaan kysynyt tarkemmin. Kumpikaan heistä ei tykännyt, ei kokenut hyötyvänsä ja kummatkin jäivät rannalle. Ainakaa itse en ole kuullut mitään positiivista opisto-opinnoista ja lienevät kalliimpia kuin useammat valmennuskurssitkin...
Otsikko: Vs: Otavan opisto?
Kirjoitti: Utopiaa - 19.09.20 - klo:17:28
Surkee. Rahat menevät hukkaan. Drivessä slaidit. Aikataulut mättää. Luvattiin kirjat. Ei näy. Kemiassa opettaja ei oikein osäa itsekään asioita. Biologiassa puhuu puutaheinää.