Älyvuoto

Hakijat => Pääsykoe 2019 => Aiheen aloitti: Glomerulus - 10.02.19 - klo:08:37

Otsikko: Mafy:n toinen koe
Kirjoitti: Glomerulus - 10.02.19 - klo:08:37
Minkäslaisia ajatuksia tuo toinen mafy:n koe herätti? Ja minkälaista pistesaldoa ootte itellenne laskeskelleet? Omasta mielestäni koe oli haastavampi kuin ensimmäinen. Ensinnäkin siksi, että erittäin monista tehtävistä myös monivalintojen ulkopuolella tuli vääristä vastauksista miinuksia. Toiseksi siellä oli muutamia tosi hankalia tehtäviä (esim. Gibbs ja voimala) joista meni herkästi pisteet nollille vaikka olisi jonkunlaista ajatuksentynkää ollutkin. Itsellä kaatui suoritus osittain niiden miinusten kahmimiseen ja myös aika pääsi loppumaan hieman kesken. Oma saldo lienee n. 120-128p arvostelusta riippuen.
Otsikko: Vs: Mafy:n toinen koe
Kirjoitti: nlm - 10.02.19 - klo:11:03
Oli kyllä myös mun mielestä haastavampi ja tuli lopussa aikamoinen kiire, mut silti laskeskelin jotain 150p pistesaldoks itelleni siitä. Gibbs tehtävää en ees (onneks) yrittänyt, koska en sitä kotonakaan oikein saanut. Voimalatehtävä oli myös mun mielestä hankala, enkä jotenkin saanu pyöriteltyä sitä tilannetta päässäni oikein. Miinuksia en kyllä onneks keräillyt paljoakaan. Yllätti jotenkin tossa kokeessa monivalinnat ja niistä saatava aika suuri pistemäärä 82p. Aloin ehkä vähän liikaa tuijottamaan tota pistemäärää ja jumituin tekemään niitä liian kauan, mikä sitten lopussa kostautu kun aika loppu kesken. Toisaalta kokeena oli kyllä kiva just haastavuutensa takia, kun näistä on paljon enemmän hyötyä verrattuna helpompiin harjotuskokeisiin :)
Otsikko: Vs: Mafy:n toinen koe
Kirjoitti: Pringo - 10.02.19 - klo:18:16
138p, en tehnyt ekaa niin en osaa verrata
Voimalatehtävän heitin nollille, paria bilsan tehtävää en edes katsonut ja sitä Gibbsin viimeistä osaa ei ollut aikaa tehdä.

Tuntui silti, että suoritus oli ihan järjettömän huono vaikka vissiin ihan ok pisteet siihen nähden, että bilsaa ei ole vielä kerrattu lainkaan.
Otsikko: Vs: Mafy:n toinen koe
Kirjoitti: keniankelmi - 11.02.19 - klo:13:26
Joo Gibbs oli haastava, mutta  muuten itsellä meni koe paremmin kuin edellinen, laskin 150 pongoo.  Itellä kans voimala tehtävä väärin vaikka kuvittelin tekeväni oikein  :D .  Saa kuitenkin olla tyytyväinen tulokseen kun parantui edellisestä.  Alkaa olla noi monarit aika kunnossa, huomaa että koko alue ainaki semi hyvin hallussa jo. Pitänee alkaa tehdä noit haastavampii tehtävii enemmä ni sais kotiutettuu pisteitä aina myös vaikeimmista soveltavista tehtävistä.
Otsikko: Vs: Mafy:n toinen koe
Kirjoitti: nallukka - 12.02.19 - klo:12:00
Ainakin ensituntumalta jopa vaikeampi koe kuin ensimmäinen? Fyssat + monivalinnat aivan reisille, toki omalla huolimattomuudella syynsä. Bilsan lukemattomuus näkyy, hyvällä rutiinilla olisi ollut bilsan tehtävät helposti tehtävissä korkeille pisteille. Kemia alkaa sujua, Gibbsin tehtävää lukuunottamatta ei kummallisuuksia ollut :D
Oma pistesaldo tiukkaan laskettuna 130p vs ensimmäisen kokeen 150p. Veikkaan että Mafyn rajat aika samoissa kuin aiemmassa kokeessa.