Älyvuoto

Hakijat => Valmennus => Aiheen aloitti: Päivi Turunen - 10.11.19 - klo:10:53

Otsikko: Epionen valmennuspakettitarjous 15.12.2019 asti!
Kirjoitti: Päivi Turunen - 10.11.19 - klo:10:53
 Joulu tulla jollottaa ja lahjaideoita kaivataan? Jos kaipaat lääkistreeniin apua, kirjota pukin kirjeeseen toive Epionen muhkeasta valmennuspaketista, joka yhdistää näppärästi nettivalmennuksen tuen sekä perinteisen omatoimisen kirja+vihko treenaamisen.
PUKINKONTTIIN TAI OMAKSI NYT TARJOUKSENA 15.12.19 ASTI!
Epione Plus on opiskelupaketti, joka kulkee mukana myös kännykässä! Pakettii kuuluu neljä Epionen laadukkasta oppikirjaa (Epione Kemia, Fysiikka, Biologia ja Kokeet Kotona & Aineistovalmennuskirjat 2020), jotka lähetetään sinulle kotiin kurssin tukimateriaaliksi.
LISÄKSI PÄÄSET UUDELLE EPIONE ETÄ Premium verkkokurssille!
Epione ETÄ Premium on uusi moodle-pohjainen verkkokurssi, jossa on runsaasti tehtäviä ja lisämateriaalia biologiasta, fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta. Kurssilla saat myös Epionen opettajien tuen ja vertaistukea muista kurssilaissta.

EPIONE ETÄ Premium kurssilla saat kirjojen tehtävien lisäksi pääsyn NELJÄÄN simuloituun pääsykokeeseen, SATOIHIN lisätehtäviin ja lisäsisältöihin sekä käytössäsi on Epionen verkko-opet jotka neuvovat tehtävissä ja auttavat sinua rakentamaan oman opiskelusuunnitelmasi. EPIONE ETÄ Premium verkkokurssilla avulla voit myös vertailla omaa koemenestystäsi muiden kokelaiden tuloksiin.
Kaikki kirjat sisältävät lukion viimeisimmän opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. Saat paketin mukana myös matemaattiset taulukot sekä niiden käyttöohjeet esimerkkeineen. Kaikki tehtävät sisältävät vastaukset välivaiheineen.
Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta  paketti sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi.
Kirjamme laadusta kertoo myös se, että ne ovat käytössä lääketiedelinjojen opetuksessa Etelä-Pohjanmaan opistolla (https://epopisto.fi/koulutustarjonta/opintolinjat/laaketiede/) ja Otavan opistolla (http://www.otavanopisto.fi/laakis?gclid=EAIaIQobChMIspOvmLff4wIVCtOyCh1fcg0NEAAYASAAEgJ3zvD_BwE)!


katso tarjouksesta lisää https://www.epione.fi/tuotteet.html?id=4/1 (https://www.epione.fi/tuotteet.html?id=4/1)


Terveisin
Päivi-Ope