Kirjoittaja Aihe: Ohjeet ja säännöt LYHYESTI. LUE!  (Luettu 16386 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa matolaatikko

  • Kunniaylläpitäjä
  • *****
  • Viestejä: 353
Ohjeet ja säännöt LYHYESTI. LUE!
« : 23.05.07 - klo:17:05 »
1. Tiettyjä yksittäisiä tehtäviä ja niiden ratkaisuja koskevat viestit alaosastoon Tehtävät, siis tänne. Ei usean eri tehtävän asioita samaan viestiin. Yritetään pitää tehtäväketjut mahdollisimman puhtaana yleisestä höpinästä (katso seuraava kohta).

2. Pääosastolla on luvallista keskustella aiheista, jotka eivät sovi mihinkään tiettyyn tehtävään (esim. viime vuoden osastolla aihe "Tekstintuottotehtävien vastaustekniikasta"). Toisaalta on vältettävä sitä, että tällaisista yleisistä aiheista alettaisiin keskustella joidenkin yksittäisten tehtävien viestiketjuissa (juuri tietyn yksittäisen tehtävän vastaustekniikkaa siis saa käsitellä).

3. Pääsykoetilaisuuden jälkeen nähtävissä olevien vastausanalyysien kopioiden (ensisijaisesti valokuvien) suora linkittäminen foorumille on kielletty, ellei joku pysty osoittamaan, että se on luvallista ja laillista. Vastausanalyysien sisällön ilmaiseminen omin sanoin tai referoiden on sallittua. Jos joku suinkin jaksaa, voisi lähettää tällaisia viestejä allekirjoittaneelle vaikka yksityisviestitse, niin ne voidaan sitten lisätä heti tehtävää koskevan keskustelun aloitusviestiin.

4. Näitä sääntöjä rikkovat viestit ja aiheet voidaan poistaa etukäteen ilmoittamatta.

Nämä säännöt ihan sen vuoksi, että mahdollisimman moni löytäisi kysymykseensä vastauksen mahdollisimman helposti (eli ei tarvitse kahlata montaa eri keskustelua lävitse).

Toivottavasti tämä nyt on selkeää. Jos ei, valittakaa.

 

Seuraa meitä