Kirjoittaja Aihe: Kokemuksia HEOsta?  (Luettu 5203 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa tattimunakas

  • Alkuvuotaja
  • Viestejä: 1
Kokemuksia HEOsta?
« : 22.04.18 - klo:22:35 »
Netistä on löytynyt nihkeästi palautetta, varsinkaan viime vuosilta. Muutamassa on kritisoitu fysiikan opettajaa mutta kommentit ovat vuodelta 2014-15 ja opettaja kuulemma sai silloin potkut, joten kiinnostaisi tietää tuoreempia kokemuksia. Entä opiskelu/asuminen muuten? Onko vuodesta hyötyä jos on lääkikseen, bilsaan ja kemiaan hakemassa?

Poissa Plexus cervicalis

  • Satunnaisvuotaja
  • Viestejä: 5
Vs: Kokemuksia HEOsta?
« Vastaus #1 : 08.07.19 - klo:23:21 »
Moi!


Itsellä kokemusta parin vuoden takaa, mutta perheenjäseneni kävi HEO lääkislinjan viime lukuvuonna. Hän tykkäsi todella paljon, kuulemma erittäin asiantuntevat opettajat ja tahti toimi hyvin.


Opiskelua on muokattu palautteen perusteella joka vuosi paremmaksi, eli en lukisi vanhoja kokemuksia kauhean ajankohtaisina. Itsellenikin 2015-16 lukuvuoden siellä opiskelleena jäi todella hyvä fiilis, ja taitoni kehittyivät huimasti. Lisäksi tuo täydet opintotuet ja asumistuki+lyhyemmän kaupallisen kurssin suuruinen hinta mutta hurjasti enemmän tunteja+ hintaan kuuluvat lounaat -yhdistelmä oli lyömätön.


Ainoa miinus ehkä saattaa olla että ryhmäkoot ovat kasvaneet linjan tullessa todella suosituksi, toisaalta, vaikka kemia oli viime vuonna jaettu kahteen eri tyylillä opiskelevaan pienempään ryhmään. Linjan hintaan kuuluvia avoimen yliopiston opiskeluja en ehkä näin jo lääkikseen siirtyneenä suosittelisi siksi että aika nihkeästi lääkiksessä mitään aiemmin tehtyä hyväksiluetaan. Ehkä pääsykoelukemisen tueksi joku voi kokea ne hyvänä vaikka itse en?


Kuulostan ihan joltain HEOn ammattimainostajalta, mutta ihan siis vilpittömästi suosittelen, tsemppiä pohdintaan:)!

 

Seuraa meitä