Kirjoittaja Aihe: EPIONEN YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS!  (Luettu 133 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 33
EPIONEN YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS!
« : 10.02.19 - klo:17:12 »
YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS 10.2-14.2.VÄLISELLE AJALLE
Kaverille kans! Nyt kaksi EpionePlus+ETÄ pakettia yhteensä 530 euroa (eli yhden paketin hinnaksi 265 euroa)! Kahden paketin normaalihinta olisi 760 euroa.
Epione Plus on muhkea opiskelupaketti, jossa mukana Epionen kemian, fysiikan ja biologian oppikirjat sekä kokeita ja aineistotehtäviä sekä opiskeluun ja oppimiseen liittyviä vinkkejä sisältävä Kokeet kotona ja aineistovalmennus, kaikki uutena päivitettynä vuoden 2019 versiona!
LISÄKSI PÄÄSET EPIONE ETÄ verkkokurssille!

EPIONE ETÄ kursiilla saat kirjojen tehtävien lisäksi pääsyn simuloituun pääsykokeeseen, satoihin lisätehtäviin ja lisäsisältöihin sekä käytössäsi on Epionen verkko-opet jotka neuvovat tehtävissä ja auttavat sinua rakentamaan oman opiskelusuunnitelmasi. EPIONE ETÄ verkkokurssilla avulla voit myös vertailla omaa koemenestystäsi muiden kokelaiden tuloksiin simuloiduissa kokeissa.
Lisäksi saat yhden simuloidun pääsykokeen kaupan päälle! Simuloitu koe toimitetaan vastausanalyysin kanssa tilauksesi mukana.  Vuoden 2017 laskinuudistus on tehtävissä otettu huomioon!
Epionen 2019-valmennuspaketti on suunniteltu tarjoamaan itseopiskelijoille lukion biologian, fysiikan ja kemian teoriatieto kolmessa jäsennellyssä kirjassa.
Kaikki kirjat sisältävät lukion viimeisimmän opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. Saat paketin mukana myös matemaattiset taulukot sekä niiden käyttöohjeet esimerkkeineen.
Runsas tehtävämäärä vastauksineen tuo opiskeluun laskurutiinia ja materiaalien havainnolliset kuvat avustavat oppimista. Jokainen kirja sisältää perustehtävien lisäksi myös joukon soveltavia tehtäviä vastauksineen. Paketti sisältää tehtäviä laskurutiinia kehittävistä perustehtävistä syvempää osaamista ja eri aineiden integrointia vaativiin soveltaviin pääsykoetehtäviin. Kaikki tehtävät sisältävät myös vastaukset.
Kokeet Kotona-kirjassa on myös haastava simuloitu lääketieteen pääsykoe, eli saat tässä paketissa kaksi simuloitua pääsykoetta!
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä