Kirjoittaja Aihe: Pakollinen hyödytön Mafynetti  (Luettu 924 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Ennimaaria

  • Satunnaisvuotaja
  • Viestejä: 11
Pakollinen hyödytön Mafynetti
« : 28.08.19 - klo:16:34 »
(Joo, tiedetään, Mafynetistä on jo ketju, mut ajattelin et tää on tarpeeksi eri asiaa)


Rupesin miettimään tota Mafynettiä. Sitä käyttää melkeen kaikki. Ajatellaan et ketkä ei käytä. Ne, jotka vaan käy kattomassa koetta ja yrittää seuraavalla kerralla tosissaan. Ne, jotka on ihan pihalla. Ne, jotka äiskä on pakottanu kokeeseen. Ne, jotka haluu lomapäivän intistä (moikka pikkuveikka!  :)  ). Ja sit ne jotka käy kurssin.


Täähän tarkottaa, et Mafynetti ei nosta sisäänpääsymahiksia. Se vaan estää niit laskemasta, kun ne mafynetittömät ei kummiskaan oo tosissaan. Tietty valmennuskursseil on paremmat sisäänpääsyt, Mafyn omilla kursseilla 30%, Lääkisvalmennus 37% ja Epione kai joskus enemmänki. Mut jos ei ota kurssii, niin Mafynetti on pakollinen. Ja hyödytön.


Eli menkää kurssille. Tai ottaa se Mafynetti. Muuten ei pääse sisään.
Poissa Phychembio

  • Perusvuotaja
  • Viestejä: 16
Vs: Pakollinen hyödytön Mafynetti
« Vastaus #1 : 28.08.19 - klo:19:17 »
?????


mikä ihme tää postaus on  ;D  ja tosi oudosti on vedetty noi johtopäätökset

Poissa Ennimaaria

  • Satunnaisvuotaja
  • Viestejä: 11
Vs: Pakollinen hyödytön Mafynetti
« Vastaus #2 : 29.08.19 - klo:11:33 »
Siis jos kaikki jotka on tosissaan käyttää Mafynettiä, niin se ei oo mikään keino jolla joku vois erottua muista. Mut se on pakko hankkii jos ei oo kurssilla, tai sitte jää jälkeen.

Poissa JarkkoM

  • Perusvuotaja
  • Viestejä: 21
Vs: Pakollinen hyödytön Mafynetti
« Vastaus #3 : 24.02.20 - klo:12:36 »
Minä kyllä ymmärsin mitä ajoit takaa ja ihan tottahan se on. Käytännössä kaikki, jotka kannattaa ottaa tosissaan ns "kilpailijoina" käyttää jotain valmennusta. Ilman valmennusta pääsee kyllä myös, mutta vaatii töitä.
Tämä on mennyt kyllä siihen suuntaan vuosi vuodelta, että jos olet esim köyhästä perheestä, etkä voi hakea todstusvalinnassa, on tämä prosessi aika eriarvoistava.
Mutta toisaalta, jos ei ole ryssinyt todistusvalintamahdollisuuksia, on kaikilla samat mahikset kirjoittaa ne laudaturit. Siihen ei valmennuksia tarvita!

 

Seuraa meitä