Kirjoittaja Aihe: Vielä ehtii mukaan! Kirjapaketin mukaan kaupanpäälle verkkokurssi!  (Luettu 135 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 36
Nyt olisi hyvä tarjous valmennuspaketista! Epionen Plus-kirjapaketin  mukana saa kaupanpäälle Moodlepohjaisen etäkurssin!
Kirjapaketti sisältää uusimmat Epione Kemia 2020, Fysiikka 2020, Biologia 2020 ja Kokeet kotona & Aineistovalmennus 2020 kirjat.

Paketti tilattavissa vielä 15.9. asti  tarjoushintaan! Kurssi on alkanaut, mutta mukaan ehtii vielä!

Pakettiin kuuluu PremiumEtä kurssi:


 1) Kurssi koostuu neljästä erillisestä osiosta eli biologian, kemian, fysiikan ja valmennus kansioista. Opetuksen sisältö seuraa uusimman lukion opetussuunnitelmaa, ja tukena valmennuksessa teillä on myös Epionen oppikirjat. Kurssilla on pääosin lääkiksen pääsykokeisiin valmentautujia, mutta kurssimme ja kirjojemme avulla voi prepata myös yo-kirjoituksiin! Kurssin materiaalit on käytössänne toukokuun loppuun 2020 asti.
2) Kaikkea ei lätkäistä kerralla syötäväksi, vaan annostellaan sopivissa osissa! Kaikissa aineissa aihealueita avataan jakso kerrallaan, ettei opiskelija tukehdu infomäärään. Pääsykokeessa täytyy hallita iso kokonaisuus, ja tätä valtavaa tietomäärää käydään läpi hallittavissa oleva määrä kerrallaan.
3) Valmennuksessa on mukana myös ohjausta lukusuunnitelman tekoon, koeahdistuksen hallintaan, oppimisteknikoihin jne. Tätäkin kansiota (EpioneEtä valmennus) päivitetään kurssin edetessä; varsinkin kevään lähestyessä käsitellään koeahdistukseen ja pääsykoetilanteeseen liittyviä teemoja.

4) Jokaisen oppiaineen kansiossa on oma keskustelualue, jossa voit esittää kysymyksiä. Kysymyksiin vastaa Epionen opettajat. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeast ja toivomme vilkasta keskustelua!
5) Opettajina toimivat Epionen kokeneet opettajat. Lisätietoa meistä löytyy nettisivuiltamme
https://www.epione.fi/opettajat


Paketti on tilattavissa:https://www.epione.fi/tuotteet.html?id=4/1

Tervetuloa mukaan!
Jäikö kysyttävää? Laita meiliä Jarkkolle:  jarkko.surakka@epione.fi
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä