Kirjoittaja Aihe: Myydään edullisesti lääkikseen pääsyn myötä  (Luettu 143 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Lumipallo

  • Tehovuotaja
  • *
  • Viestejä: 82
Heippa!
Myydään lääkikseen pääsyn myötä esimerkiksi yo- kirjoituksia tai valintakokeisiin valmistautumista varten edullisesti:
Vanhan OPS:n mukaiset:
Bios 1-4 sekä kertaus 6, Abi biologia ja ratkaisut (Abi- kirjat lähes käyttämättömät) sekä Elämä (sis. kurssit 1 ja 2): hp. 20e.
Physica 1-9 sekä Fysiikka 2: hp. 25e

Reaktio 1-3: hp. 10e

Turun Kandivalmennus: Fysiikan, kemian ja biologian teoriat ja tehtävät sekä integroidut tehtävät. Monipuolinen paketti teoriaa ja tehtäviä. Integroidut tehtävät sisältävät erityisesti pääsykoetyylisiä, haastavampia tehtäviä: hp. 50e

Eximia- paketti: Sisältää kirjat: Startti kemia, fysiikka ja biologia, Abikurssi kemia, fysiikka ja kemia sekä Lääketiede kemia, fysiikka ja biologia. Kaikissa kirjoissa teoria ja tehtäväosuus.
Startti- ja Abikirjoilla saat kerrattua oppimäärät jokaisessa aineessa ja Lääketiede osuus sisältää monipuolisia, vaikeampia pääsykoetyyppisiä tehtäviä, jotka syventävät osaamista pääsykokeen vaatimalle tasolle. Hp. 70e/paketti.

Lääketiede vanhat pääsykokeet ja ratkaisut vuosilta 1999-2013 kätevästi koottuna yksissä kansissa, kulkevat hyvin matkassa mukana. Hp. 10e.

Lääketiede integroidut tehtävät: monipuolisia, pääsykoetyyppisiä aineistotehtäviä sekä ratkaisut. Toimivat hyvänä tukena esimerkiksi Eximiapaketin rinnalla. Hp. 10e.

Huippuvalmennus: Kemia, fysiikka ja biologia. Sisältävät teoria- ja tehtäväosuudet. Monipuolisia, tasoltaan erilaisia tehtäviä, joiden avulla treenaat osaamistasi lääkiksen pääsykokeen tasolle. Hp. 50e.

Nämä valmennuskurssien paketit sopivat erinomaisesti myös ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Kaupan päälle saa pääsykokeessa sallitun, hyväksi todetun nelilaskimen, jolla harjoittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin!


Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinua kiinnostaa vain osa pakettien kirjoista tai useampi paketti, hinnoissa myös sopimisen varaa ja useamman paketin tilaukselle sovitaan joku kiva hinta! :)

Kirjojen kuljetus Tampereen alueella onnistuu, postitus myös, sovitaan tällöin sopiva hinta.

Näillä seteillä lääkikseen 2020!!

Huom! Kirjat ovat käytettyjä, eivät uudenveroisia,mutta esim. valmennuskurssien kirjoissa suurimmassa osassa ei edes merkintöjä, opiskelu kuitenkin onnistuu näillä kaikilla hyvin :)
« Viimeksi muokattu: 09.10.19 - klo:11:09 kirjoittanut Lumipallo »

Poissa NNT

  • Alkuvuotaja
  • Viestejä: 1
Vs: Myydään edullisesti lääkikseen pääsyn myötä
« Vastaus #1 : 10.10.19 - klo:01:37 »
Laitoin yv :)

 

Seuraa meitä