Kirjoittaja Aihe: Lukusuunnitelma ilman Mafya ?!  (Luettu 1295 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Cola

  • Perusvuotaja
  • Viestejä: 24
Lukusuunnitelma ilman Mafya ?!
« : 18.11.19 - klo:18:45 »
Moi,

Miten olette tehneet lukusuunnitelmaa? Itse olen jo hakenut muutaman kerran ja viimevuonna oli Mafy käytössä. Nyt tuntuu siltä, ettei tekisi mieli laittaa rahoja Mafyyn  vaikka se olikin kätevä.

Ajattelin tehdä kertaustehtäviä fysiikan ja kemian kirjoista ja sitten pureutua muihin materiaaleihin (löytyy valmennuskeskuksen vanhoja matskuja). Tuntuu jotenkin todella raskaalta aloittaa lukemaan kirja kerrallaan, ensin teoriaa ja tehdä tehtäviä kappale kerrallaan. Pohjaa kuitenkin hieman löytyy.

Tänä vuonna on selkeästi haasteita suunnitelman kanssa.... Vinkkejä?  :)Poissa Plexus cervicalis

  • Satunnaisvuotaja
  • Viestejä: 7
Vs: Lukusuunnitelma ilman Mafya ?!
« Vastaus #1 : 20.11.19 - klo:09:09 »
Hei!


Itse en muistaakseni hakiessani enää ensimmäistä seuraavilla kerroilla käyttänyt aikaa lukiokirjojen systemaattiseen läpikäymiseen. Siirryin suoraan tekemään käytettynä ostamieni valmennusmateriaalien (valmennuskeskus ja[size=78%] epione) tehtäviä. Kulloinkin materiaaliin kohtaan liittyvän aiheen lukiokirja kulki kirjastossa mukana, mutta useimmiten google oli hyödyllisempi ja nopeampi kun jotain piti tarkistaa! [/size]


Pääsykokeen tehtävät ovat niin soveltavia, ja joka tapauksessa aikaa on rajatusti, että suosittelisin nopeammin etenevää ja tasoltaan haastavampaa valmennusmateriaalia lukiokirjojen sijasta. Netistä löytyy myös vanhoja DI kokeita, ja vanhat yo tehtävät tarkkoine vastausanalyyseineen ovat myös hyviä monipuoliseen kertaukseen. Laske paljon tehtäviä niin teoriakin hahmottuu!


Ehkä lukusuunnitelmaa voisi hahmoittaa kulloinkin läpikäymiesi materiaalien pohjalle, lisäten väliin vaikka vanhoja yo kokeita ja pääsykokeita aikataulutettuna kerran viikossa? Loppuun kannattaa jättää aikaa jolloin läpikäy koko lukuaikana sivuun merkkaamia, itselle hankalia tehtäviä, sekä painottaa vielä harjoituspääsykokeita vastaustekniikan hiomiseksi. Onnea matkaan!

 

Seuraa meitä