Kirjoittaja Aihe: LUKULOMATARJOUS! SÄÄSTÄ SATANEN OPISKELUPAKETISTA!  (Luettu 94 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 38
Hei pääsykoetreenaaja! Sinulla varmaan on joku taktiikka opiskeluun ja valmistautumiseen pääsykokeisiin jo tässä vaiheessa vuotta? olet ehkä hankkinut jostain valmennuskurssin tai itseopiskelumateriaalia? Tai opiskelet lukiossa, samalla pääsykoeasiat mielessä pitäen? Olipahan tarinasi  mikä tahansa, Epionen tehovalmennuspaketti sopii sinulle varmasti! Epionen paketissa yhdistyy edullisesti omatoiminen tekeminen sekä teorian että tehtävien parissa että nettivalmennus ja vertaistuki muista hakijoista sekä opettajien tuki.

EPIONE PLUS paketti + ETÄ Premium paketti tarjoaa nämä kaikki herkut hintaan 349 euroa (normaalihinta 449 euroa) HELMIKUUN 2020 AJAN!Epione Plus on opiskelupaketti, joka kulkee mukana myös kännykässä! Pakettii kuuluu neljä Epionen laadukkasta oppikirjaa (Epione Kemia, Fysiikka, Biologia ja Kokeet Kotona & Aineistovalmennuskirjat 2020), jotka lähetetään sinulle kotiin kurssin tukimateriaaliksi. LISÄKSI PÄÄSET UUDELLE EPIONE ETÄ Premium verkkokurssille! Epione ETÄ Premium on uusi moodle-pohjainen verkkokurssi, jossa on runsaasti tehtäviä ja lisämateriaalia biologiasta, fysiikasta, kemiasta ja matematiikasta. Kurssilla saat myös Epionen opettajien tuen ja vertaistukea muista kurssilaissta.
 
EPIONE ETÄ Premium kurssilla saat kirjojen tehtävien lisäksi pääsyn NELJÄÄN simuloituun pääsykokeeseen, SATOIHIN lisätehtäviin ja lisäsisältöihin sekä käytössäsi on Epionen verkko-opet jotka neuvovat tehtävissä ja auttavat sinua rakentamaan oman opiskelusuunnitelmasi. EPIONE ETÄ Premium verkkokurssilla avulla voit myös vertailla omaa koemenestystäsi muiden kokelaiden tuloksiin. Kaikki kirjat sisältävät lukion viimeisimmän opetussuunnitelman mukaisen tietomäärän sekä runsaasti syventävää ja soveltavaa tietoa. Saat paketin mukana myös matemaattiset taulukot sekä niiden käyttöohjeet esimerkkeineen. Kaikki tehtävät sisältävät vastaukset välivaiheineen.
 
Epionen kirjasarja on räätälöity lääketieteelliseen pyrkiville, mutta  paketti sopii mainiosti myös yo-kirjoituksiin kertaamiseen!  Lukion oppimäärää syventävä tieto on hyödyksi yo-kirjoituksissa joissa harrastaneisuus kirjoitettavaan aineeseen lasketaan eduksi. Kirjamme laadusta kertoo myös se, että ne ovat käytössä lääketiedelinjojen opetuksessa Etelä-Pohjanmaan opistolla ja Otavan opistolla!
 
 
Katso tarjouksesta lisää https://www.epione.fi/tuotteet.html?id=4/1
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä