Kirjoittaja Aihe: Kiinnostaako nettivalmennuskurssi tarjoushintaan?  (Luettu 111 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 44
Hei!
 
 Etäopiskelu ja etätyöskentely on viime aikoina tullut suomalaisille tutuksi sekä työ- että opiskeluelämässä. Etäopiskelu tuo omat haasteensa, mutta hyvässä seurassa ja ohjannassa valmennus onnistuu kyllä!
 
 Epione valmennus tarjoaa vanhoille asiakkailleen sekä Älyvuoto-keskustelupalstalle rekisteröityneille nettivalmennuskurssia TARJOUSHINTAAN 249 euroa vielä syyskuun 2020 ajan. Kurssi sopii mainioisti lääkiksen ja farmasian pääsykokeisiin treenaajille sekä yo-kirjoituksiin preppaajille.
 
 ETÄkurssillamme käydään läpi lukion kemian, fysiikan ja biologian aiheita kattavasti sekä valmennuksessa on mukana myös harjoituksia ja vinkkejä liittyen mm. koejännityksen hallintaan, aineistotehtäviin, lukusuunnitelman tekoon jne. Kurssilla on myös sähköisiä simuloituja pääsykokeita runsaasti! Kurssilla on myös kolmen aineopettajan tuki sekä jokaisesta kolmesta aineesta liveluentoja sekä Q&A-tunteja, joissa voit kysyä kemian, fysiikan ja biologian aiheista. Kurssin materiaali ja tuki on käytössä toukokuulle 2021 lääkiksen pääsykokeeseen asti. Kurssin opettajina toimivat kokeneet Epionen opettajat, joilla on pitkäaikainen kokemus opetustyöstä. Heistä voit lukea lisää nettisivuiltamme www.epione.fi
 
 Epionen ETÄkurssi kuuluu kaupanpäällisenä  meidän Epione ETÄPremium opiskelupakettiin, jossa pakettiin kuuluvat nettikurssin lisäksi Epionen viimeismmät oppikirjat (Epione Biologia, Kemia ja Fysiikka sekä Kokeet Kotona ja Aineistovalmennus) sekä paperisia simuloituja pääsykokeita. Tämän opiskelupaketin hinta on 439 euroa ja tilattavissa verkkokaupastamme www.epione.fi
 
 Tarjoamme rajatulle ryhmälle nyt mahdollisuutta osallistua pelkkään ETÄkurssiin hintaan 249 euroa! Katso kurssin esittelyvideo linkistä:
 
 https://www.youtube.com/watch?v=cmfJUXMeHk4
 
 Tätä kurssia ei voi ostaa verkkokaupastamme, mutta jos kiinnostuit kurssista, laita viestiä paivi.turunen@epione.fi niin tilaus onnistuu ja laitamme tunnukset tulemaan pian sinulle. Tuotteellamme on luonnollisesti 14 vrk:n palautusoikeus!
 
 Toivottavasti nähdään kurssilla!
 
 Terveisin
 
 Epionen väki
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä