Kirjoittaja Aihe: BLACK FRIDAY TARJOUS! Nyt mahdollisuus päästä nettivalmennukseen edullisesti!  (Luettu 77 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 47
PIMEÄ VIIKKO, MUTTA VALOISA TARJOUS LÄÄKIKSEEN TAI YO-KIRJOITUKSIIN TREENAAVALLE!
EpionePLUS -ETÄ Premium opiskelupaketti on tarjouksessa 30.11.2020 asti!
Tämä on meidän suosituin opiskelupaketti, eikä syyttä! Paketissa on kolme oppikirjaa, joissa kaikissa on n 300 tehtävää vastauksineen sekä laaja teoriaosio, joka käy läpi lukion oppikirjojen olennaiset teemat
* Epione Biologia
* Epione Fysiikka
* Epione Kemia
Lisäksi pakettiin kuuluu Kokeet Kotona ja Aineistovalmennuskirja, joka sisältää kemian, fysiikan ja bilsan pistareita sekä yhden simuloidun pääsykokeen. Lisäksi käsitellään ja harjoitellaan aineistomateriaalin läpikäyntiä sekä vastaustekniikoita, ja tämä osuus osuukin hyvin yhteen vuoden 2021 lääkiksen pääsykokeeseen kuuluvaan aineistomateriaalin haltuunottoon!
Opiskelupakettiin kuuluu lisäksi Epione ETÄ valmennuskurssi, jossa on kemian, fysiikan ja biologian kurssialustat, joissa on lisää tehtäviä ja teoriaa sekä kurssiopettajien säännölliset Q&A liveluennot sekä  luentoja keskeisistä aiheista. Kurssilla saat myös vertaistukea ja mahdollisuuden kysyä opettajiltamme milloin tahansa!
Pakettiin kuuluu myös simuloituja pääsykokeita sekä ETÄ kurssilla olevia sähköisiä simuloituja pääsykokeita!
Opettajina kurssilla on Epionen oma porukka lääkäristä opettajiin, jolla on kertynyt jo runsaasti opetuskokemusta ihan oman päätyönkin saralta sekä lääkiksen valmennuskursseilta. Mm Ilmajoen opiston lääketiedelinjat ovat tehneet jo usean vuoden ajan yhteistyötä Epionen kanssa. Lisätietoa opettajista löydät nettisivultamme www.epione.fi => keitä me olemme.
KOKO PAKETIN HINTA ON 299 EUROA, ja edullisesta hinnasta huolimatta voimme luvata laatua ja monipuolisuutta valmennustreeniisi! Epionen periaattena on tarjota laadukasta valmennusta kaikille opiskelijoille edullisella hinnalla!
Tule mukaan!

Paketti on tilattavista tästä
Epione Valmennus

 

Seuraa meitä