Kirjoittaja Aihe: Lääkiksen pääsykokeen ennakkomateriaali, miten siihen voi valmistautua?  (Luettu 732 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Päivi Turunen

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 48
hei kaikki lääkikseen 2021 hakijat!


Lääketieteellisten alojen valintakoevaatimuksiin sisältyy ennakkomateriaali, jonka sisältö julkaistaan sähköisesti lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan verkkosivuilla. Ennakkomateriaali voi sisältää suomen- ja ruotsinkielisen materiaalin lisäksi tai asemesta englanninkielistä materiaalia. Mikäli materiaali sisältää englanninkielistä materiaalia, julkaistaan aineiston yhteydessä ydintermien käännökset. Ennakkomateriaali ei ole käytettävissä valintakoetilaisuudessa. Valintakoetta varten luettava ennakkomateriaali julkaistaan 23.4.2021.

Nyt kannattaa käyttää tämä aika hyödyksi ja hioa biologia, fysiikka ja kemia parhaaseen mahdolliseen kuntoon ja kun materiaali ilmestyy, keskittyä sitten sen läpikäymiseen.

Epionen itseopiskelumateriaalipaketti EpionePLUS sisältää kaupan päällisenä myös nettivalmennuskurssin! Kurssilla on mm. luentoja ja sähköisiä kokeita sekä lisätehtäviä.
Kurssilla on myös valmennusosio, jossa tullaan käymään läpi myös ennakkomateriaaliin perehtymistä, kunhan ko. materiaali ilmestyy! Ennakkomateriaalista tullaan tekemään kurssilaisille myös tehtäviä aineiston sisäistämisen tueksi.


EpionePLUS paketti on vielä tänään 30.11.2020 tarjouksessa hintaan 299 euroa verkkokaupastamme

https://www.epione.fi/tuotteet.html?id=4/1

Epione Valmennus

 

Seuraa meitä